*
Pobudka przed 7.
Śniadanie 7.15: 2 kromki chleba żytniego, 100g serka homogenizowanego 0% + łyżeczka oleju lnianego, pomidor
II posiłek 10.30: 150g indyka pieczonego (udziec), kromka chleba żytniego, pomidor.
obiad, 13.15: dwa grube plastry schabu pieczonego w ziołach (jakieś 200g), 1,5 pomidora.
IV posiłek 16.00: 200ml kremówki 30%, 100g czarnych porzeczek
(zaszalałam), 4 kostki gorzkiej czekolady
po 19: 100g kabanosów chilli, 100g indyka pieczonego (strasznie mi się chciało mięsa)
Żadnego podjadania przez kolejny dzień. Przypływ energii (nareszcie!) i brak łaknienia wieczorem.
Woda uzupełniona.
Oby tak dalej.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz