sobota, 5 lipca 2014

*
Pobudka przed 7.
Śniadanie 7.15: 2 kromki chleba żytniego, 100g serka homogenizowanego 0% + łyżeczka oleju lnianego, pomidor

II posiłek 10.30: 150g indyka pieczonego (udziec), kromka chleba żytniego, pomidor.

obiad, 13.15: dwa grube plastry schabu pieczonego w ziołach (jakieś 200g), 1,5 pomidora.

IV posiłek 16.00: 200ml kremówki 30%, 100g czarnych porzeczek
(zaszalałam), 4 kostki gorzkiej czekolady

po 19: 100g kabanosów chilli, 100g indyka pieczonego (strasznie mi się chciało mięsa)

Żadnego podjadania przez kolejny dzień. Przypływ energii (nareszcie!) i brak łaknienia wieczorem.
Woda uzupełniona.
Oby tak dalej.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz